Werkwijze

Binnen de 24u nemen wij contact op zodat deze nest zo snel mogelijk wordt verwijderd. Indien mogelijk, proberen wij dit de dag zelf nog in orde te brengen!

Wij werken met een biocide-poeder dat dodelijk is voor de wespen en zo onschadelijk mogelijk voor andere organismen. Dit poeder wordt aan de ingang van het wespennest gebracht. De werksters brengen dit mee in het nest waardoor deze binnen de drie dagen compleet uitgeroeid wordt. Het nest zelf is dan compleet leeg.

Indien het nest duidelijk zichtbaar is, kan het in bepaalde gevallen direct verwijderd worden. Het nest wordt dan met het poeder behandeld en in een gesloten zak door ons meegenomen zodat u ogenblikkelijk van alles verlost bent.

Zijn de wespen niet volledig uitgeroeid na drie dagen, dan komen wij gratis terug tot u van alle wespen verlost bent.

U houdt sowieso best kinderen en huisdieren de eerste dagen uit de buurt van het nest en het poeder. Indien er na enkele dagen geen teken van leven meer is, ruimt u best alle poeder op en is de omgeving volledig veilig.

 

Aangezien wespennesten zich vaak op lastige plaatsen bevinden, komen wij zo snel mogelijk bij u langs. Wij werken daarom ook ’s avonds, zaterdag, zondag en op feestdagen.

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save